(E)-Boeken

Begeef je je op het pad van emotionele ontwikkeling en ben je op zoek naar wat hooggevoelige inspiratie? Klik hier door naar de pagina met e-boeken over het leven, de liefde & de persoonlijke ontwikkeling van een hooggevoelig persoon.

Mijn meest recente boek gaat over hooggevoeligheid & woede.

Ben ik boos? Dan mag dat!
E-boek: 114 pagina’s
Prijs: € 15,00

Omschrijving: Dit e-boek gaat over hoe je als hooggevoelige om kunt leren gaan met de emotie woede. Het omschrijft met name de groep hooggevoeligen die de emotie woede als het ware hebben geabsorbeerd en heel diep in zichzelf hebben weggestopt.

Het doel van dit e-boek is om jou, de lezer, herkenning en tools aan te reiken om het onderbewuste bewust te maken. Je hoeft je niet te laten pijnigen door irritaties, frustraties en onderhuidse woede. Leer de vele facetten van woede kennen, doorvoel het en ga door het leven met je kin omhoog en je borst vooruit. Sta voor wie je bent.

Bestellen

Na betaling opent er zich een webpagina. Klik rechtsonder op ‘Ga naar Orchid of Life’, het eboek verschijnt in je browser waarna je deze kunt downloaden of uitprinten. 

Aan bestellers buiten Nederland: Ideal is een betalingsmethode die alleen door Nederlandse banken wordt ondersteund.

Aan bestellers in België: dit e-boek bestel je door € 15,00 naar mij over te maken:

Mijn bankgegevens zijn:
IBAN: NL56ABNA0441170102
BIC: ABNANL2A
Ten name van C. Cheng

Mail een screenshot van deze betaalopdracht naar orchidoflife@gmail.com en je zult binnen 24 uur het e-boek per e-mail ontvangen.