Community

Naast mijn praktijk geef ik online cursussen en Body Awareness Classes vanuit de besloten on- en offline community Samen Jezelf Zijn voor hoogsensitiviteit, persoonlijke ontwikkeling en praktische spiritualiteit: www.samenjezelfzijn.org

Binnen Samen Jezelf Zijn ondersteunen en inspireren we elkaar op het gebied van hoogsensitiviteit, persoonlijke ontwikkeling en praktische spiritualiteit. Via diverse on- en offline contactmomenten komen we tot meer verbinding, innerlijke vrijheid en meer jezelf.

Wij kennen de angst om te voelen, de opgekropte emoties, worstelingen in de werksferen en zowel de valkuilen als de uitdagingen van het “in relatie staan” tot de ander vanuit onze hoogsensitiviteit. Ieder lid komt binnen met zijn of haar rugzak. Door onderling onze ervaringen te delen worden we samen meer onszelf.

Wat de huidige leden karakteriseert is dat ze op hun pad van persoonlijke ontwikkeling al een boel hebben ondernomen. De intrinsieke motivatie om van binnenuit te willen groeien is aanwezig. Ze hebben trajecten bij andere geestelijke en fysieke behandelaars en/of bij mij achter de rug en willen verder groeien. En, ze zijn er klaar voor om dat met gelijkgestemden te doen!

Samen Jezelf Zijn wordt gedragen door 3 Liefdevolle Pilaren

Openheid ~ Echt contact
Door met elkaar te delen waar het wringt en waar het stroomt, leren we van elkaar.

Compassie ~ Ik zie jou
Elkaar zien inclusief de pijn die we nog bij ons dragen. Het mag er allemaal zijn. 

Verbinding ~ Samen
Delen van onze valkuilen, uitdagingen en successen maakt het leven leuker. 

Daarnaast wordt Samen Jezelf Zijn aangestuurd door een 3-tal intenties. 

Intentie 1) Je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van een groter geheel, van een community van hoogsensitieve gelijkgestemden, die ieder op hun eigen wijze de wereld een stukje mooier, blijer of lichter willen maken;

Intentie 2) Een on- en offline omgeving waarin je op een zachte, lichte wijze spelenderwijs meer over jezelf ontdekt en waarin er ruimte is voor initiatieven;

Intentie 3) Dat je jouw aangeboren talenten, vaardigheden en kennis in een veilige, prettige en inspirerende omgeving kan delen, op jouw tempo.

Doe mee als:
1. Je wilt toewerken naar blijvende positieve veranderingen in jouw leven.
2. Je met positieve intenties wilt verbinden met gelijkgestemden.
3. Je hoofd ontploft en eindelijk wilt ontspannen en leven.

Meld je aan via chungmei@samenjezelfzijn.org met jouw naam, mobiele nummer en bij welk Samen Jezelf Zijn onderdeel je je zou willen aansluiten en je eventuele vragen. Na telefonisch contact maken wij jouw aanmelding bij Samen Jezelf Zijn compleet.