Introductie

Vanaf mijn tweeëntwintigste (2000) ben ik actief bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie door het lezen van een reeks van boeken over psychologie, wijsbegeerte en emotionele ontwikkeling. Eén van de boeken die ik met een potlood in de hand heb gelezen was het boek ‘Het hoog sensitieve kind’ van Elaine N. Aron. Indertijd wist ik niet dat hooggevoeligheid vanaf 2011 het uitgangspunt zou worden van mijn coaching activiteiten.

In 2004 zette ik mijn coachingpraktijk op. De naam ‘Orchid of Life’, mijn visie en mijn missie is sindsdien onveranderd. Orchid of Life staat voor het begeleiden van hooggevoelige personen naar een energieke en gezonde levensstijl. Kernwoorden hierbij zijn: identiteit, talenten, positieve communicatie en emotionele ontwikkeling.

Orchid of Life ~ life coaching zet zich voor 200% in voor mensen die klaar zijn voor werkelijke verandering. Dit vraagt om inzicht en bewustzijn aangaande het verschil tussen wat je voelt versus wat je wilt voelen en het leven dat je leidt versus het leven dat je wilt leiden. In een coachingtraject brengen we aan het licht waar je tegenaan loopt; lees: welke emotionele blokkades je kunt doorvoelen om vanuit innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen te leven.

Een greep uit de thema’s waarbij je je kunt laten begeleiden: nieuw werk, balans privé en werk, emotionele conflicten in liefdes-, familie- en zakelijke relaties, rouw, scheiding, opvoeden van hoog sensitieve kinderen, identiteit, culturele verschillen, verhuizen/ emigreren, vriendschap, burn-out, stress, concentratieproblemen, zingeving en gezonde levensstijl.
Mijn achtergrond: