Introductie

Chungmei Cheng

Chungmei Cheng

Hallo, wat fijn dat je op mijn website bent beland. Welkom!

Op social media is er veel te lezen en te snuffelen over het hooggevoelige werk dat ik doe. In deze introductie nemen we een kortere route. Ik schreef de blog ‘50 Uitingen van mijn hooggevoeligheid‘, omdat een deelneemster uit de workshop emotiemanagement voor hooggevoelige personen ooit aan mij vroeg of ik hooggevoelig ben.

Vanuit mijn praktijk in Den Haag begeleid ik hooggevoelige personen die klaar zijn voor werkelijke verandering. Dit doe ik overigens ook telefonisch, bijvoorbeeld via videoskype. Het toewerken naar werkelijke verandering vraagt om inzicht en bewustzijn aangaande het verschil tussen wat je voelt versus wat je wilt voelen en het leven dat je leidt versus het leven dat je wilt leiden. In een coachingtraject brengen we aan het licht waar je tegenaan loopt. Lees: welke emotionele blokkades je kunt doorvoelen om vanuit innerlijke vrijheid en een natuurlijk zelfvertrouwen te leven.

Een greep uit de thema’s waarbij je je kunt laten begeleiden: faalangst, perfectionisme (kritische stem), nieuw werk, balans privé en werk, emotionele conflicten in liefdes-, familie- en zakelijke relaties, angsten om diepgaande relaties aan te gaan en deze te onderhouden (vriendschap of een liefdesrelatie) rouw, scheiding, opvoeden van hoog sensitieve kinderen, identiteit, culturele verschillen, verhuizen/ emigreren, burn-out, stress, concentratieproblemen, zingeving en gezonde levensstijl.

Voel je je aangesproken tot mijn werk? Schrijf mij gerust een e-mail om een afspraak te maken voor een introductiesessie.

Hooggevoelige personen: Onderschat mij niet. Ik weet meer dan ik zeg, denk meer dan ik spreek en constateer meer dan jij realiseert.

Mijn achtergrond: